Protecció de dades de caràcter personal

etpEt Posem Verda garanteix la seguretat de les dades de caràcter personal obtingudes a través de la pàgina www.etposemverda.com, tot això, de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, així com per qualsevol altra normativa que li sigui d’aplicació.

IMPORTANT: Si vostè decideix registrar-se com usuari de la pàgina www.etposemverda.com és possible que prèviament a això, se li requereixi de manera obligatòria certa informació de caràcter personal.

Per això, abans de remetre qualsevol dada de caràcter personal, se li requereix l’obligatorietat de llegir i acceptar aquesta Declaració sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, pregant-li que en cas que no estigui d’acord amb la mateixa procedeixi a abandonar la pàgina www.etposemverda.com.

Finalitat del processament de dades de caràcter personal

És possible que a causa de la utilització de la pàgina www.etposemverda.com, li siguin sol·licitats com a usuari algunes dades de caràcter personal.

La finalitat primordial del tractament de les dades de caràcter personal que li són requerits a través de la pàgina www.etposemverda.com, no és altra que el aconseguir oferir-li un servei de qualitat amb el qual poder-li facilitar la informació sol·licitada sobre els nostres productes de forma ràpida i eficaç, així com poder oferir-li un servei personalitzat capaç de satisfer les seves necessitats i exigències.

Així mateix aquestes dades podran ser utilitzades amb les següents finalitats (Publicitat – Marketing – Prospecció Comercial).

Consentiment previ per al tractament de dades de caràcter personal

L’usuari és lliure de facilitar o no les dades de caràcter personal que li siguin requerits, però algunes dades són absolutament necessaris per oferir un servei de qualitat amb el qual poder-li facilitar la informació sol·licitada sobre els nostres productes de forma ràpida i eficaç, així com poder oferir-li un servei personalitzat capaç de satisfer les seves necessitats i exigències, per això, la seva negativa a facilitar les dades pot impedir totalment o parcialment el prestar-li el servei sol·licitat.

L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces i es fa responsable de comunicar a etpEt Posem Verda qualsevol modificació en els mateixos.

En qualsevol cas, etpEt Posem Verda s’entendrà que pel fet que l’usuari remeti les seves dades de caràcter personal a través de la pàgina www.etposemverda.com o mitjançant email, o per qualsevol altre mitjà, se li està autoritzant expressament per incorporar les dades que li siguin facilitades als fitxers tractats per etpEt Posem Verda, tot això, de conformitat amb el que estableix l’article 6.1 de la LOPD.

Les seves dades no seran cedides ni comunicades a tercers.

L’usuari en qualsevol moment podrà revocar el seu consentiment, sense efectes retroactius, que les seves dades de caràcter personal siguin tractades, el que al seu torn podria suposar el que se li puguin deixar de donar total o parcial dels serveis sol·licitats.

Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic

En compliment del que estableix l’article 22 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), etpEt Posem Verda comunica als usuaris que envien les seves dades la seva intenció d’enviar-comunicacions comercials per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Així mateix, els titulars manifesten conèixer aquesta intenció i presten el seu consentiment exprés per a la recepció de les esmentades comunicacions, en cas contrari, previ enviament de les dades, s’habilitarà l’opció als usuaris a oposar-s’hi.

Accés, rectificació, oposició i cancel·lació de dades de caràcter personal

Qualsevol usuari pot en tot moment exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant email a la següent adreça: info@etposemverda.com.

Cookies

etpEt Posem Verda podrà introduir en el seu equip informació específica de manera que sigui possible identificar l’usuari d’una manera ràpida i senzilla en posteriors visites a la pàgina www.etposemverda.com.

Aquestes informacions es denominen galetes, i ofereixen a etpEt Posem Verda una sèrie de dades relacions amb l’ús de la pàgina www.etposemverda.com, com ara el temps i horari de connexió, el que finalment permetrà introduir millores enfocades a millorar i augmentar l’eficàcia i qualitat dels serveis oferts.

Aquell usuari que o bé no vulgui que en el seu equip s’introdueixin “cookies”, o bé que se li notifiqui quan s’introdueixin, haurà de configurar prèviament el seu navegador perquè realitzi aquesta funció.